Στρωθείτε στη δουλεία

0

Φίλοι του CB όπως γνωρίζετε αυτή είναι η δεύτερη παρέμβαση μου αναφορικά με τα αποτελέσματα της Εθνικής Κ18 Αντρών.

Του Κώστα Εγγλέζου

Αρχικά θα συγχαρώ τον φίλο Ευρυπίδη και δημόσια γιατί γνώριζε την δυναμικότητα του ομίλου και πήρε την ευθύνη να υπηρετήσει το Εθνόσημο.

Γνωρίζω ότι ενοχλήθηκε από την κριτική που δέκτηκε η ομάδα του , όμως γνωρίζοντας επίσης την δυσκολία να απαντήσει λόγω της θέσης του ως ομοσπονδιακός, θα αναφέρω υπογράφοντας το άρθρο, τα εξής:

Είναι καιρός οι ευθύνες να πηγαίνουν σ´αυτούς που τις έχουν. Και εξηγούμε. Όταν υπήρξε η πρόταση καθορισμού ομοσπονδιακής ημέρας ώστε οι διεθνείς να προπονούνται ολόχρονα (επιπρόσθετα με τις αργίες και τις ευκαιρίες από τις διακοπές των πρωταθλημάτων) κάποιοι αρνήθηκαν σθεναρά αφού  δεν τους βόλευε.
Γιατί; αφού θα έπρεπε να εργάζονται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο Σωματείο, στο Αθλητικό Σχολείο, στο Πανεπιστήμιο, στο Γυμναστήριο και στις Εθνικές Ομάδες. Άρα ήταν θέμα προτεραιοτήτων το Εθνόσημο για κάποιους. Ουσιαστικά στέρησαν από τα παιδιά ένα σημαντικό αριθμό προπονήσεων ,κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα ότι έλειπε από τους διεθνείς μας.Λάβετε υπόψην ότι από τις 16 τουλάχιστον ομάδες της κατάταξης, είχαμε το 1/5 των προπονήσεων και σε αγώνες προετοιμασίας πολύ χειρότερο ποσοστό.
Γι’αυτό φίλε Ευρυπίδη να είσαι περήφανος τόσο εσύ προσωπικά, όσο και η υπόλοιπη αποστολή για την προσπάθεια σας.