Συγκινητικός Τζακ: Δώρισε φανέλα για δημοπρασία με στόχο την ενίσχυση του AEKSKALA!

0

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβη ο Τζακ Παντελή.

Ο αρχηγός και θρύλος της μπασκετικής μας ΑΕΚ δώρισε στο AEKSKALA μια φανέλα της σεζόν 2022-2023 όπου σηκώσαμε το νταμπλ και ο ίδιος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου καλαθοσφαριστή της χρονιάς. Η φανέλα αυτή είναι υπογραμμένη δις (μπροστινό και πίσω μέρος), με στόχο τα έσοδα της δημοπρασίας να διατεθούν για οικονομική ενίσχυση της ιστοσελίδας μας. Πραγματικά ο Τζακ απέδειξε ξανά και ξανά πόσο αγαπά την ΑΕΚ, κάθε τι που έχει σχέση με αυτή την ιδέα και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Μια πρωτοβουλία που φανερώνει εκτίμηση προς το AEKSKALA και το έργο που επιτελεί. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να στηρίξουμε με την σειρά μας ΟΛΟ το κιτρινοπράσινο οικοδόμημα.

Η δημοπρασία θα βρίσκεται σε ισχύ από σήμερα Σάββατο 23/9 μέχρι την Παρασκευή 29 του μήνα (23:59), τρέχει ήδη στο Facebook Page της ιστοσελίδας μας και ο κόσμος θα γράφει το ποσό που προσφέρει κάτω από την καρφιτσωμένη ανάρτηση στα social media.

Αυτός/ή που θα προσφέρει το πιο μεγάλο ποσό θα είναι και ο νικητής της δημοπρασίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του για την παράδοση της φανέλας.

Καταληκτικά θέλουμε να κλείσουμε με μια ευχαριστία προς τον τεράστιο Τζακ για όσα πρόσφερε και προσφέρει στην ομάδα μας.

aekskala.net