ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Μανωλόπουλος στο CB: «Νίκη, Κύπελλο ο μπαμπάς, πάμε στη Disney» (vid)

0

Παρακολουθήστε τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο CB και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη – Τι μήνυμα έστειλε στην κόρη του, τι είπε για τα «περσινά αίσχη» και για την οικογένεια Λευκαρίτη!

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του συναρπαστικού πέμπτου τελικού που ολοκληρώθηκε με νίκη της ΑΕΚ και της χάρισε το νταμπλ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του CB και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη.

Πριν ξεκινήσει να μιλά για την τρομερή σειρά τελικών, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην κορούλα του.

«Πριν ξεκινήσω την τοποθέτησή μου θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα. Νίκη, Κύπελλο. Κύπελλο ο μπαμπάς. Σε λίγο θα πάμε στη Disney να δούμε τον Μίκι και τη Μίνι».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως παρά την ισοφάριση της σειράς από τον Κεραυνό άπαντες στην ομάδα της Λάρνακας πίστευαν στο νταμπλ.

«Εμείς το πιστεύαμε. Δεν πάψαμε να το πιστεύουμε. Δεν ήμασταν καλοί στο τέταρτο ματς. Είχαμε δύο χειρουργεία φέτος, μπορεί να έχουμε και τρίτο. Και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Πραγματικά αυτή η ομάδα έχει πολλή ψυχή. Όσο είναι η οικογένεια Λευκαρίτη στην ΑΕΚ η Λάρνακα δεν έχει να φοβάται τίποτα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε τη συνέντευξή του στη σελίδα του CB στο Instagram