ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο Κ. ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ: «Για σένα ρε μάμμα»! (pics-vid)

0

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής και παίκτης του Survivor, Κυριάκος Πελεκάνος, που έχασε τη μητέρα του από καρκίνο, συγκλονίζει από τα εγκαίνια της ανακαινισμένης «Αροδαφνούσας».

«Για σένα ρε μάμμα….Το όνομα σου θα είναι εκεί να θυμίζει σε όλους πόσο ΑΞΙΑ ΜΑΝΑ ήσουν».

Λόγια όμορφα και βγαλμένα από την καρδιά του Κυριάκου Πελεκάνου.

Πριν από ένα χρόνο αναχωρούσε για τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να λάβει μέρος στο Survivor 3 και να καταφέρει αυτό που είχε στο μυαλό του.

Πέντε μήνες μετά και λίγο πριν τον τελικό του παιχνιδιού, αποχώρησε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τον λόγο που τον ώθησε να λάβει μέρος στο Survivor.

Όπως χαρακτηριστικά είπε τότε, το έκανε καθαρά για το χρηματικό έπαθλο και να καταφέρει να πετύχει το σκοπό του, να κάνει εισφορά έτσι προκειμένου να κτιστεί ένα δωμάτιο στο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας, «Αροδαφνούσα».

Ένα χρόνο αργότερα, μαζί με την αδερφή του, κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και με τη βοήθεια φίλων και όχι μόνο, κτίστηκε το δωμάτιο εις μνήμη της μητέρας τους.

Μάλιστα χθες όντας φανερά συγκινημένος και έχοντας στο πλευρό του την αδερφή του, βρέθηκαν στα εγκαίνια της ανακαινισμένης «Αροδαφνούσας».

Παράλληλα προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, αφιερωμένη στη μητέρα τους.

«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πέρσι τέτοια μέρα έφτανα στον Άγιο Δομίνικο για το ξεκίνημα του Survivor και με σκοπό να το κερδίσω για να βοηθήσω το έργο της Αροδαφνούσας και του Αντικαρκινικού.

Ένα χρόνο μετά , την ίδια μέρα γίνονται τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Αροδαφνούσας και το όνομα της οικογένειας μας βρίσκετε στην λίστα των δωρητών του κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας.

Για σένα ρε μάμμα….

Το όνομα σου θα είναι εκεί να θυμίζει σε όλους πόσο ΑΞΙΑ ΜΑΝΑ ήσουν.

Eίμαι σίγουρος χαμογελάς για το τι κατάφεραν τα μωρά σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση που συνόδευσε από φωτογραφές και βίντεο: