ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ στο «αντίο» του ο Μήτογλου: «Κλείνει ίσως ο πιο σημαντικός κύκλος» (pic)

0

Ο 25χρονος φόργουορντ έκλεισε το κεφάλαιο της πρώτης επαγγελματικής του τετραετίας στο «τριφύλλι», το οποίο χαρακτήρισε το ίσως πιο σημαντικό της καριέρας του και πλέον οδεύει προς την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μήτογλου επέλεξε να γράψει μια μακροσκελή επιστολή προς τους φίλους των νταμπλούχων Ελλάδας, στην οποία αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια σε όσους συνεργάστηκε στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τόνισε: «πάνω από όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με πίστεψε και με έφερε στον Παναθηναϊκό, για τη στήριξη που μου έδωσε και όλα όσα μου πρόσεφερε».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Don’t cry because it’s over. Smile because it happened”.

Ένας κύκλος κλείνει, ίσως ο πιο σημαντικός. Ο πρώτος επαγγελματικός, γεμάτος συναισθήματα, αναμνήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές. Αυτό που μένει στο τέλος είναι το πόσο ευλογημένος είμαι για αυτά που έζησα στον Παναθηναϊκό και πόσο ευγνώμων για αυτά που πήρα, κέρδισα, έμαθα.

Η τετραετία αυτή έχει σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα μου. Με άνδρωσε μπασκετικά δίπλα σε μορφές του παγκόσμιου αθλητισμού όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το staff (προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, έναν – έναν ξεχωριστά). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές, τις εμπειρίες, τις φιλίες, τις οδηγίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη και την στήριξη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Τάκη Τριαντόπουλο για τη συνεργασία και πάνω από όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με πίστεψε και με έφερε στον Παναθηναϊκό, για τη στήριξη που μου έδωσε και όλα όσα μου πρόσεφερε.

Εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια και σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

«Ποτέ δεν φεύγεις πραγματικά από ένα μέρος που αγαπάς. Παίρνεις ένα κομμάτι αυτού μαζί σου και αφήνες ένα κομμάτι σου εκεί»

Με τιμή

Ντίνος Μήτογλου