Συμπληρώθηκε το καρέ με την… εξολόθρευση των Τραπεζών!

0

Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση στη Β’ Κατηγορία με τους δεύτερους αγώνες της οκτάδας με τις 4 νικήτριες να συμπληρώνουν το παζλ των ημιτελικών.

Οι πρώτες 4 ομάδες της βαθμολογίας (στη ρέγκιουλαρ σήζον) επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο μια θέση στον μεγάλο τελικό. Εκτός από το εισιτήριο του τελικού οι δύο νικητές των ημιτελικών θα εξασφαλίσουν και την άνοδο τους στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας.

Οι EUC Alumni Warriors BC πέρασαν σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Ελληνικής Τράπεζας με 2 νίκες (90-44 & 60-37) ενώ επέκτειναν και το αήττητο σερί τους στο 10-0.

Η 2η στη βαθμολογία ομάδα των Απόφοιτων Παλλουριώτισσας μπορεί να έχασε το 2ο παιχνίδι από τη EUROBANK όμως πέρασε στα ημιτελικά αφού η διαφορά που είχε καβαντζώσει από τον πρώτο αγώνα της επέφερε ίσως και μια φυσιολογική χαλάρωση (64-47 & 61-63).

Οι Bucks1931 πέρασαν με άνεση το εμπόδιο των UNic Senior Eagles με δύο μεγάλες σε έκταση νίκες (67-48 & 83-55) και έδειξαν να βρίσκουν φόρμα στο κατάλληλο σημείο.

Για το τέλος στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι ο Δήμος Έγκωμης απέδειξε την ανωτερότητα του απέναντι στην Τράπεζα Κύπρου της οποίας επικράτησε δύο φορές σε διάστημα μιας βδομάδας (51-44 και 55-47) και κλείδωσε θέση στην τετράδα στην παρθενική του παρουσία στη Β’ Κατηγορία.

Οι EUC Alumni Warriors BC θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό με τον Δήμο Έγκωμης, ενώ στο δεύτερο ημιτελικό θα παρακολουθήσουμε τη μάχη μεταξύ Αποφοίτων Παλλουριώτισσας και Bucks1931.