Σύμπτωση; Συγκυρίες; Τύχη; Η θαυμασμός; Απλά ΚΑΙΜΑΚΛΙ!

0

Παλαίμαχοι Αχιλλέα Cyprus Basket και Απόφοιτοι Παλλουριώτισσας (πρώην καλαθοσφαιριστές Αχιλλέα Καιμακλίου).

Ανεπιφύλακτα κρατάω το τελευταίο, ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!!!

Πρωταθλήτρια ομάδα 1ης κατηγορίας Παλαίμαχοι Αχιλλέα Cyprus Basket.

Πρωταθλήτρια ομάδα 2ης κατηγορίας Απόφοιτοι Παλλουριώτισσας = Αχιλλέας Καιμακλίου!!

Κοινή συνισταμένη; Τόσο η πλειοψηφία των καλαθοσφαιριστών αλλά και οι προπονητές των ομάδων «βγαλμένοι» απο τα σπλάχνα της ΜΠΑΣΚΕΤΟΜΑΝΑΣ του Καιμακλίου – του Αχιλλέα Καιμακλίου!!! Ταλέντο,ποιότητα, τεχνική κατάρτιση, ωριμότητα, πειθαρχία, ψυχή, πάθος…. «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ» παίκτες έξυπνοι γεμάτοι διάθεση με στόχο τη νίκη και την κατάκτηση της κορυφής!! Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ξεδίπλωσαν αυτοί οι καλαθοσφαιριστές και θύμισαν σε όλους μας τις Χρυσές Εποχές του Αχιλλέα Καιμακλίου, της Μπασκετομάνας που γεννούσε ακατάπαυστα εξαιρετικούς καλαθοσφαιριστές. Έδειξαν οτι ήθελαν να αποδείξουν σε κάποιους τι τους στέρησαν στα νιάτα τους… Δέος αλλα και σπαραγμό ψυχής αποτελούν τα πιο πάνω αγαπητοί φίλοι!!

Πως ειναι δυνατόν; Πως κατάντησε σε ετσι η θρυλική ομάδα με 10αδες αν οχι 100αδες ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές να αγωνίζονται στην 2η κατηγορία; Πως ειναι δυνατόν αυτή η ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα β κατηγορίας και να μην ανεβαίνει στην Α κατηγορία; Ασφαλώς έγιναν τραγικά και ασήκωτα λάθη διαχρονικά που διέλυσαν την ομάδα, διέσπασαν τους φίλους και μέλη της ομάδας, κατέστρεψαν τα οικονομικά του σωματείου πράγμα που φυσικά δεν είναι της ώρας να το αναλύσουμε βαθύτερα ΑΛΛΑ να προβληματιστούμε με το παράδειγμα και την αναφορά μας στον καθένα μπασκετικό.

ΑΛΗΘΕΙΑ πως επιτρέπεται σε κάποιους, σε λίγους που με τις αποφάσεις τους «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» γενιές σπουδαίων καλαθοσφαιριστών λόγω της ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ παρουςίας ξένων καλαθοσφαιριστών.

Θεωρώ, κλείνοντας οτι η φετινή ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ των ομάδων του Καιμακλίου ΑΝΕΔΕΙΞΕ πολλά πράγματα και είναι αντεικείμενο μελέτης και αξιοποίησης από κάθε ενδιαφερόμενο άνθρωπο του μπάσκετ. Τόσο οι Προπονητής Ασιήκκαλης και Γιαννάς (πρώην εξαίρετος διεθνής καλαθοσφαιριστής) όσο και οι σπουδαίοι καλαθοσφαιριστές των ομάδων τους έστειλαν σε όλους μας ξεκάθαρα ΜΥΝΗΜΑΤΑ! Ακούει κανείς; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ..