Συνάντηση ΚΟΚ και ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης του Ισραήλ

0

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (5/12) συνάντηση ανάμεσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης του Ισραήλ. Την ΚΟΚ στην συνάντηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, και ο Γενικός Διευθυντής, Άθως Αντωνίου ενώ η ομοσπονδία από το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της, Αμιράμ Χαλέβι και τους στενούς του συνεργάτες.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν επέκταση και ενδυνάμωση του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο εθνικών ομοσπονδιών, η οποία αφορά την διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων, τις εθνικές ομάδες, την καλαθοσφαίριση 3×3, την ανάπτυξη και βελτίωση των διαιτητών των δύο χωρών και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης του Ισραήλ. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης ανέφερε σε δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της ΚΟΚ:

«Ολοκληρώσαμε χθες στο Τελ Αβίβ, τη συνάντηση μας με το Πρόεδρο της Ισραηλινής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Αμιράμ Χαλέβι και τους συνεργάτες του. Όπως πάντα, το επίπεδο φιλοξενίας των συναδέλφων, ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη μέχρι στιγμής πολύ καλή μας συνεργασία και εξετάσαμε διάφορους τρόπους για να την ενδυναμώσουμε.

Συζητήσαμε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένου και των διεθνών διοργανώσεων που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η ΚΟΚ, καθώς η Ομοσπονδία του Ισραήλ φιλοξενεί το 2023 το Ευρωμπάσκετ Γυναικών, ενώ το 2017 φιλοξένησε το Ευρωμπάσκετ Ανδρών».