Χειμερινό: Συνάντηση με τον Γ.Δ. της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

0

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Χειμερινού Πρωταθλήματος με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΚ, κ. Άθω Αντωνίου, στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Στη συνάντηση παρόντες εκ μέρους του Δ.Σ. ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Βαρζακάκος, ο Αντιπρόεδρος Λούης Μιχαηλίδης, ο Γραμματέας Βόρις Καραγιάννης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Βίκτωρας Κουντούρης, ενώ από πλευράς ΚΟΚ πέραν του κ. Αντωνίου παρών ήταν και ο κ. Σπύρος Λεοντάρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία ενδελεχής ενημέρωση προς την Ομοσπονδία για την μέχρι τώρα πορεία του Χειμερινού στα 2 πρώτα χρόνια λειτουργίας του, για τις εξελίξεις που αφορούν στη νέα σεζόν, αλλά και για τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Πρωτάθλημά μας σε διάφορα επίπεδα. Από πλευράς της Ομοσπονδίας εκφράστηκε για άλλη μια φορά η μεγάλη ικανοποίηση για το έργο που επιτελείται από πλευράς του Χειμερινού σε σχέση με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μπάσκετ στην Κύπρο, αλλά και η στήριξή της στις προσπάθειές μας.

Διευκρινίστηκε ότι με απόφαση της Ομοσπονδίας τα Δελτία Υγείας πλέον θα είναι υποχρεωτικά για όλα τα Πρωταθλήματα Καλαθόσφαιρας που διεξάγονται στην Κύπρο, γεγονός που επιβεβαιώνει την ορθότητα της απόφασης του Δ.Σ. του Χειμερινού σε σχέση με το εν λόγω θέμα, σε συνδυασμό μάλιστα και με τον χρόνο που λήφθηκε, που έδωσε τη δυνατότητα για έγκαιρη έκδοση Δ.Υ. από όλους.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν και διάφορα άλλα θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δύο οργανισμών και ειδικότερα η πιθανότητα ανάπτυξης περαιτέρω συνεργειών μεταξύ των διοργανώσεων του Χειμερινού με τις δομές της ΚΟΚ. Εκφράστηκε και από τα 2 μέρη η προθυμία για συνέχιση του παραγωγικού διαλόγου στο άμεσο μέλλον, με στόχο να καθοριστούν πιο συγκεκριμένα μέτρα που θα έχουν θετικό αντίκτυπο προς όφελος της ερασιτεχνικής καλαθόσφαιρας.