Συντονιστείτε! Ήρθε η ώρα για βόμβες και ταμείο!

306

Το Cyprusbasket ανανεώνεται και έρχεται πιο κοντά στις ανάγκες των αναγνωστών του. Το ζητήσατε και εμείς το κάνουμε πράξη δημιουργώντας την πιο δυνατή στοιχηματική ομάδα.

Το σάιτ που στηρίζει το Κυπριακό μπάσκετ όσο κανείς άλλος αποφάσισε ν’ αλλάξει την όψη του και να προσφέρει καθημερινή στοιχηματική ύλη σ’ εσάς. Με προγνωστικά, αναλύσεις και όλα τα τελευταία νέα θα είστε έτοιμοι για την καλύτερη επιλογή! Η έκπληξη είναι πως οι …καθηγητές του στοιχήματος δεν θα μένουν μόνο στις μπασκετικές προβλέψεις αλλά θα …παρεισφρήσουν και στα ποδοσφαιρικά μονοπάτια!

Από σήμερα (30/1) και κάθε ημέρα θα έχετε πολλαπλές επιλογές για όλα τα γούστα. Αν λοιπόν σας πονέσουν τα αυτιά σας υπό τους ήχους του …Μπετόβερ θα σας φτιάξει ο Betiatros και αν σας τρομάζει ο Μασόνος διαβάστε τι θα προτείνει ο Mr. Red. Αν πάλι δεν έχετε βρει στους παραπάνω αυτό που αναζητάτε ο DrJ θα σας βοηθήσει μέχρι να πέσετε στην αγκαλιά του καθηγητή μας. Για όποιον θέλει να σπάσει τα ταμεία δεν έχει να κάνει τίποτε παραπάνω από το να πάρει μαθήματα από τον BetwithNeo! Καλό μας ταξίδι!