Τα βλέμματα στραμμένα στο 2ο τελικό – 10.04 / 17:00 (CYTAVISION)

0

Πετρολίνα ΑΕΚ-Κεραυνός, πράξη δεύτερη. Πραγματοποιείται το Σάββατο στις 17:00, στο «Κίτιον», ο δεύτερος τελικός της ΟΠΑΠ Basket League. Θυμίζουμε ότι πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες έναντι του αντιπάλου της.

Η ΑΕΚ προηγείται με 1-0 στη σειρά των τελικών, καθώς μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έκανε το «μπρέικ» στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» και έκανε αρχή με νίκη 88-86.

Στον αυριανό (10/04) αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί από τη Cytavision, η ομάδα της Λάρνακας θα επιδιώξει να πάρει το δεύτερο ροζ φύλλο, αυτή τη φορά στην έδρα της, και να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στο στόχο του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Κεραυνός θέλει να σπάσει αυτός με τη σειρά του την έδρα της αντιπάλου του, να πάρει την πρώτη του νίκη, ισοφαρίζοντας και παίρνοντας εκ νέου το πλεονέκτημα έδρας.

Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει με την φετινή τους αγωνιστική παρουσία πως έχουν δημιουργήσει πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, και ο δεύτερος τελικός της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικός!