Τα βλέμματα ξανά και πάλι στον παίκτη με το No 11 (ΑΡΜΑΚΟΛΑ)

0

Ξεπέρασε το εμπόδιο του ΟΛΥΜΠΟΥ η ομάδα του ΑΤΛΑΝΤΑ στο μεταξύ τους παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε, στο Λύκειο Κύκκου στην Πάφο την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020, για το πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας. Το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού βρήκε την παρέα του ΑΤΛΑΝΤΑ να πανηγυρίζει με τον πίνακα να δείχνει 52 – 46.

Τι να πούμε για τα παιδιά του Θανάση και του Δημήτρη που για άλλη μία φορά έκλεψαν την παράσταση μέσα στο γήπεδο.

Τα βλέμματα ξανά και πάλι στον παίκτη με το No 11 (ΑΡΜΑΚΟΛΑ), να σπρώχνει την  ομάδα του ΑΤΛΑΝΤΑ, με την εκπληκτική για άλλη μια φορά απόδοσή του καθώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή ως πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16 πόντους. Σταθερή πορεία σταθερή αξία ο μικρός Δεκαπεντάχρονος.

Εμείς μιλήσαμε με το προπονητικό του team και χωρίς να θέλουν να υπερβάλλουν μας είπαν ότι νιώθουν πολύ περήφανοι για όλα τα παιδιά και την προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε σε αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος – ήθος να προσφέρουν θέαμα και μαθήματα στην Κυπριακή Καλαθόσφαιρας.

Εξασφαλίσαμε τα HIGHLIGHTS του αγώνα και σας αφήνουμε να απολαύσετε στιγμές του αγώνα κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο.

 

Coffee House