Τέλος ο Αρβανίτης από Αχιλλέα … Λίγα λόγια για τον Μιχάλη!

0

Με ένα γεμάτο βιογραφικό στο μπάσκετ και πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και Κύπρο ο πρώην (πλέον) προπονητής του Αχιλλέα αποτελεί πρότυπο σκληρής δουλειάς.

Με αποφοίτηση από μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Sports Science, European University of Cyprus) και πιστοποιήσεις όπως το FIBA Coaching F.E.C.C. και το 1st Euroleague School, αποτελεί έναν προπονητή με σταθερές βάσεις και υψηλές προσδοκίες.


Η πρωτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής σε ομάδα Ά κατηγορίας αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της ικανότητάς του να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις με επιτυχία.

Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και τις ατυχίες, η ομάδα πέτυχε τον στόχο της και παίζοντας και ακόμα και με έναν 17χρόνο με 10 λεπτά μ.ο. τον β’ γύρο πέτυχε τον στόχο της και έχασε στο καλάθι την πρόκριση στο final 4 κυπέλλου.


Ωστόσο, η πραγματική επιτυχία βρίσκεται στην ικανότητα του να εργάζεται σε ομάδες με νεανικό ρόστερ με φιλοδοξίες. Πλέον, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα προκύψουν τόσο στην Κύπρο, όσο και σε Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Η διαρκής αναζήτησή του για νέες γνώσεις και η προσωπική του αφοσίωση στο άθλημα τον καθιστούν έναν αξιόλογο επαγγελματία στον χώρο του μπάσκετ.

Image


Coffee House