Τέλος ο Μπουρούσης από το Περιστέρι, τέλος και το μπάσκετ (;)

0

Ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Περιστέρι – Το CB απαντά στο ερώτημα αν αυτό σημαίνει και το τέλος της πλούσιας μπασκετικής του καριέρας. 

Ο Μπουρούσης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Περιστέρι και σε προσωπική του δήλωση τόνισε:

«Προσωπικοί λόγοι που δεν μπορούσαν εύκολα και άμεσα να ξεπεραστούν με οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Περιστέρι. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους και την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα».

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικά με το μέλλον του ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίζει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Εκεί που έχει μάθει να αγωνίζεται από 19 ετών. ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Αρμάνι Μιλάνο, Ρεαλ Μαδρίτης, Μπασκόνια και Παναθηναϊκός ήταν ορισμένοι από τους σταθμούς της τεράστιας καριέρας του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας.

Η μοναδική περίπτωση να παίξει έναν ακόμη χρόνο μπάσκετ είναι να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης του την Καρδίτσα που βρίσκεται στην Α2 με σκοπό να τη βοηθήσει να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να την ενισχύσει και οικονομικά.

Coffee House