Θανάσιμες απειλές δέχθηκε ο Ένες Κάντερ!

0
Ο Ενές Καντέρ αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι ύστερα από ανάρτησή του, δέχθηκε πολλές απειλές για την ίδια του τη ζωή!

Ο Τούρκος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς είχε κάνει ένα «ποστάρισμα» το απόγευμα της Κυριακής (15/8) στο οποίο κατηγόρησε και πάλι τον Ερντογάν, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι αποτελεί απειλή για την ειρήνη στον κόσμο καταστρέφοντας την ελευθερία και τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην γενοκτονία των Αρμενίων, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Τουρκία είναι εθνικιστικό, μεροληπτικό και αγνοεί τα βάσανα εκατομμυρίων ανθρώπων. Στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα, μοιράζομαι τον πόνο εκατομμυρίων Αρμενίων. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να αντιμετωπίσει τα εγκλήματα του παρελθόντος και του παρόντος. Επίσης, πιστεύω ακράδαντα ότι η δημοκρατία θα έρθει κάποια μέρα στην Τουρκία και στη συνέχεια θα κλείσω την πληγή εκατομμυρίων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων Αρμενίων και άλλων μειονοτήτων».

Λίγο μετά την εν λόγω ανάρτηση, ο Ενές Καντέρ εξήγησε ότι δέχθηκε μέσα σε δύο ώρες απειλές για τη ζωή του αλλά όπως υπογράμμισε δεν φοβάται, λέγοντας ότι «είμαι εδώ για την αλήθεια, οποιοσδήποτε και αν τη λέει. Είμαι εδώ για την ελευθερία, ανεξάρτητα με το ποιος είναι εναντίον ή μαζί της».

gazzetta.gr