Τιμή μας: Δύο Θρύλοι του μπάσκετ έρχονται στην Κύπρο

0

O Δημήτρης Διαμαντίδης, ο μεγάλος διεθνής Έλληνας άσος, αλλά και ο άλλοτε Ισπανός διεθνής πάουερ-φόργουοντ και νυν πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, θα δώσουν το παρών στο 10ο ΟΠΑΠ All Star Game, οι οποίοι είναι καλεσμένοι του Προέδρου της ΚΟΚ, Ανδρέα Μουζουρίδη.

Οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία», θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν αυτόγραφα και από τους δυο θρύλους της Ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο γήπεδο που θα λειτουργήσει πριν την έναρξη του ΟΠΑΠ All Star Game.

Σίγουρα η απόκτηση ενός αυτόγραφου από τους δύο σπουδαίους πρώην καλαθοσφαιριστές, θα αποτελέσει για μια σπουδαία ανάμνηση για την προσωπική συλλογή του κάθε φίλου του αθλήματος.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια του ΟΠΑΠ All Star Game

Όπως έγινε γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, τα εισιτήρια για το 10ο ΟΠΑΠ All Star Game φεύγουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι την εξάντληση όλων των διαθέσιμων εισιτηρίων. Βρείτε τα εισιτήρια σας εδώ.

Από τις 16:00 ξεκινούν οι εκδηλώσεις

Καθώς στο 10ο ΟΠΑΠ All Star Game αναμένεται κοσμοσυρροή, καλείται ο κόσμος όπως προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας.

Οι πόρτες του σταδίου θα είναι ανοιχτές από τις 16:00, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχει από εκείνη την ώρα Άγιος Βασίλης που θα δίνει δώρα σε όλα τα παιδάκια που θα είναι εκεί.

Παράλληλα θα υπάρξουν μουσικές και άλλες εκπλήξεις εντός του σταδίου, πριν την έναρξη του ΟΠΑΠ All Star Game στις 17:00. Υπενθυμίζεται πως η διάρκεια της εκδήλωσης είναι 90 λεπτά.