Την προσεχή Πέμπτη η κλήρωση για το νέο Πρωτάθλημα Λευκωσίας

0

Την προσεχή Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το νέο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών Λευκωσίας στο “Αρχηγείο” μας στη Λακατάμια και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook live από τη σελίδα μας.

Υπενθυμίζεται ότι στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 17 ομάδες των οποίων τα ρόστερ έχουν ήδη εγκριθεί από το Δ.Σ. του Χειμερινού, αλλά και τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Στην 1η φάση του Πρωταθλήματος, στην Κανονική Διάρκεια δηλαδή, όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους και με βάση την τελική κατάταξη θα σχηματιστούν τα ανάλογα ζευγάρια για τα play-offs.

Στόχος μας είναι το πλήρες πρόγραμμα όλων των αγώνων της regular season (με ημερομηνίες, ώρες και γήπεδα) να είναι έτοιμο και δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μας πολύ σύντομα και σίγουρα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, έτσι ώστε και οι ομάδες να μπορούν να κάνουν ανάλογα τον προγραμματισμό τους.

Νοείται ότι η βασική αρχή του Χειμερινού Πρωταθλήματος που λέει ότι “αναβολές αγώνων δεν επιτρέπονται” θα ισχύσει και σε όλες τις φετινές μας διοργανώσεις.