Τμήμα Επικοινωνίας Ανόρθωση/Προσφυγικό ντέρμπι

0

Προσφυγικό ντέρμπι, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β1` κατηγορίας Ανδρών, καθώς η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το συγκρότημα του Διγενή Ακρίτα ΝΒΑ.

Blue Island
 

Πριν όμως περάσουμε στα της επικείμενης αυτής αναμέτρησης, να θυμίσουμε ότι κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, η ομάδα μας μαζί με αυτήν του Διγενή, ήταν αυτές που είχαν ανέβει από τη Β2` στη Β1` κατηγορία.

Θυμίζουμε επίσης ότι η μοναδική ήττα που είχε δεχθεί η ομάδα μας, σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο (και ως το σημείο που διακόπηκε το πρωτάθλημα), είχε προέλθει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διγενή.

Μπορεί βέβαια, το περσινό παιχνίδι να μην έχει καμιά σχέση με αυτό που έρχεται, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί και αυτό, ένα επιπρόσθετο στοιχείο, που κατά κάποιον τρόπο, επιβάλλει την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωση στις τάξεις της ομάδας μας, ούτως ώστε να φθάσει στο ζητούμενο.

Δήλωση Γρηγόρη Παντούρη

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, για να «διανθίσει» την προαγγελία της επικείμενης αυτής αναμέτρησης, μίλησε με τον πολύπειρο διεθνή άσο της ομάδας μας, τον Γρηγόρη Παντούρη, ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα για το παιχνίδι με τον Διγενή:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, αλλά με βάση τη δική μας απόδοση, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, λιγότερο δύσκολο και μέσα από αυτήν την προσπάθεια, να καταφέρουμε να σημειώσουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας.

Στις τάξεις της ομάδας μας, επικρατεί η πίστη ότι θα πετύχουμε στο στόχο μας, αλλά για να τα καταφέρουμε, επιβάλλεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

*Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή, πρώτη Νοεμβρίου (01/11) στην αίθουσα του Δήμου Αγίου Δομετίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

 

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Star Balm