Το αδιαχώρητο στο F4 του Parkhood Κεφαλληνίας – Ποιοι προκρίθηκαν

0

Το αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει την Κυριακή 17/7 στο Parkhood Κεφαλληνίας.

Τελευταία ημέρα με αποκορύφωμα του event τους ημιτελικούς και τελικό ανδρών καθώς και τον τελικό γυναικών. Djs, hot-dog, μπέργκερς, μπύρα, κρέπες, παιχνίδια για παιδάκια, παρουσιαστές, μουσική, θα συνθέσουν ένα εκρηκτικό μείγμα διασκέδασης και καλαθόσφαιρας με τον κόσμο να αναμένεται να ξεπεράσει με την προσέλευση του κάθε προηγούμενο.

Στον πρώτο ημιτελικό (18:30) το φαβορί της διοργάνωσης FAMILY RULES έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό γνωρίζοντας την ήττα από τους Scrambled Legs (Μίχα, Αλ. Γεωργιάδη, Λαμπράκη, Τσιατίνη, King Χάννα) η μοίρα όμως το έφερε φέτος να αποκλείσει την ίδια ομάδα στα προημιτελικά ανοίγοντας το δρόμο για τον τίτλο.

Η FAMILY RULES με ηγέτη τον Δημήτρη Γαβριήλ (ΠΑΕΕΚ) που είναι και παιδί της γειτονιάς έχει στο ρόστερ της τους Γεωργακούδη (Αχιλλέας Καιμακλίου), Καραγιάννης (ΕΝΠ), Πυριλλής (ΕΝΠ), Χαννούν (ΑΕΛ) και ο πατήρ Γαβριήλ συμπληρώνει την εξάδα. Απέναντι τους θα βρουν τους Rolis Stones κατ’εξοχήν ομάδα του πάρκου με τους Παρτάκκη, Πούσιουκο, Ρολή, Τακίδη που έφτασαν -χωρίς ένσταση- στο φάιναλ-4.

Με αύρα Ά Κατηγορίας και ο δεύτερος ημιτελικός αφού οι Belve Crew του Δημήτρη -Big Show- Ιωάννου παρέα με τον Κωνσταντίνο Πηλακούτα και τους Ζαμπά, Τζίμη και Περικλή θα αντιμετωπίσουν τους Olympians του Μιχάλη Μύθιλλου, Παντελή Βορκά και Κωνσταντίνου Αβρααμίδη.

Τζάμπολ των δύο ημιτελικών στις 18:30.

Coffee House