Το CB έδωσε το παρών στο κάλεσμα του Pascal και αυτοσυστήθηκε στη νέα γενιά!

0
Στα πλαίσια του προγράμματος του αθλητικού τμήματος καλαθοσφαίρισης των Σχολών PASCAL, πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Οκτωβρίου, διάλεξη με θέμα ‘Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η επίδραση τους στους νέους’, με ομιλητή τον Νεοκλή Θεοχαρίδη, ιδιοκτήτη του cyprusbasket.net
Ο κύριος Θεοχαρίδης έμεινε έκπληκτος αφού σχεδόν όλα τα παιδιά γνώριζαν την ύπαρξη του CB, αλλά και το θεματικό εύρος της αρθρογραφίας του! Έδωσε στα παιδιά χρήσιμες συμβουλές τόσο για την ακαδημαική, όσο και για την αθλητική τους σταδιοδρομία και τους υποσχέθηκε κλείνοντας ότι το κάθε παιδί ξεχωριστά, θα πάρει τιμητική πρόσκληση για συμμετοχή στο επόμενο 2ON2 BASKETBALL event που θα πραγματοποιηθεί κάτω από την αιγίδα του cyprusbasket.net

Η νεανική περιέργεια… τα οδήγησε σε αρκετές ερωτήσεις, γύρω από τη λειτουργία και γενικότερα, για το «είναι» του CB και ο ιδιοκτήτης του, απάντησε εμπεριστατωμένα, σε όλα τα ερωτήματα που του υποβλήθηκαν.

Σε γενικές γραμμές, ο κ. Θεοχαρίδης «ξεδίπλωσε» ενώπιον των παιδιών, σε όλο της το μέγεθος, την… «παθολογική τρέλα» που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του CB, όσο και ο Κώστας Εγγλέζος, αλλά πιο πολύ, τα ίδια τα παιδιά, έμειναν ευχαριστημένοι από όλα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν, δίνοντας μιαν ενδόμυχη ευχή για το επόμενο ραντεβού!

Coffee House