Το CB στην διάσκεψη τύπου του Αχιλλέα

0
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χθες η προγραμματισμένη διάσκεψη τύπου του Αχιλλέα, παρουσίας εκπροσώπου της ΚΟΚ, δημοσιογράφων και χορηγών η ομάδα του Καιμακλίου παρουσίασε τη νέα κάρτα διαρκείας με ένα όμορφο βίντεο συνδυάζοντας το παρελθόν με το μέλλον και με σλόγκαν «Με οδηγό το χθες… στο αύριο». Παράλληλα έγινε αναφορά και στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν.
Δια στόματος του προέδρου της ομάδας άνοιξε η διάσκεψη καθώς ο κ. Μουσιούτας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και φυσικά τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Εκ μέρους της αντρικής ομάδας που αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι τον λόγο πήρε ο βοηθός προπονητής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί για την νέα σεζόν.
Αναφορά έγινε και για τις ακαδημίες της ομάδας από τον Γιώργο Σιακαλλη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Από την ΚΟΚ το παρόν του έδωσε ο Αντρέας Χριστόφή στέλνοντας και αυτός το δικό του μήνυμα για την πλούσια ιστορία του Αχιλλέα στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα.
Τέλος ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Γρηγόρης Γρηγοράς παρουσίασε με ένα όμορφο βίντεο την κάρτα διαρκείας της ομάδας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να πάει μπροστά ξέροντας την ιστορία της, το παρελθόν της, ξέροντας από πού ξεκίνησαν όλα.
Παράλληλα παρουσιάστηκαν αρκετά προϊόντα της ομάδας τα οποία είναι στη διάθεση του κόσμου με γνώμονα πάντα την οικονομική ενίσχυση του Ιστορικού Σωματείου.
Το CB για μια ακόμα φορά ήταν εκεί στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Αχιλλέα και φυσικά ο μέχρι πρότινος συνάδελφος μας , Grigoris Grigoras.
No description available.
No description available.