Το CyprusBasket θέλει να κατακτήσει το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα ΚΑΙ στη Γ’ Κατηγορία

0

Μετά τις επιτυχίες του Αχιλλέα CyprusBasket και την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Κατηγορία το CB ετοιμάζεται ν’ανοίξει τα φτερά του και στην Γ’ Κατηγορία του Ερασιτεχνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Mr.CyprusBasket ετοιμάζεται να κατεβάσει καινούρια ομάδα στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος με σκοπό και στόχο φυσικά να πρωταγωνιστήσει ΚΑΙ εκεί. Στο πλευρό του αναμένεται να έχει στην εκκίνηση της προσπάθειας αυτής δύο πολύ καλούς του φίλους, αλλά και ποιοτικότατους καλαθοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι δύο “ΠΑΠ” αναμένεται να είναι οι δύο πρώτοι “σωματοφύλακες” στη νεοσύστατη ομάδα ενώ έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές με διάφορους άλλους ποιοτικούς καλαθοσφαιριστές (των οποίων τα ονόματα δε μπορούμε να αναφέρουμε στην παρούσα φάση) με σκοπό τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Κατηγορία και μετέπειτα στη Β’ αφού σκοπός του ισχυρού άνδρα του CB είναι η κατάκτηση του τίτλου ΚΑΙ στις 3 κατηγορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το όνομα της ομάδας, τη σύσταση και το μεταγραφικό σχεδιασμό θα επανέλθουμε με νέο άρθρο.

Μείνετε συντονισμένοι…