Το CyprusBasket βρίσκεται στο 8ο Καλοκαιρινό Καμπ του Αχιλλέα Καϊμακλίου στον Αγρό (PICS)

0

Το CB βρέθηκε στον Αγρό και παρακολούθησε από κοντά τη διεξαγωγή του καλοκαιρινού καμπ που έχει γίνει παράδοση στον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Διοργανώνεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο αφού αποκτάται εμπειρία η οποία προσθέτει στην επόμενη χρονιά.

Τα παιδιά στον Αγρό έχουν την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τις καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες με δυο προπονήσεις την ημέρα. Εννέα προπονητές και βοηθοί (Κυριάκος Γιαγκουλλής, Χρίστος Βύρωνος, Σωτήρης Κυριάκου, Γιώργος Τεουλίδης, Πάνος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γεωργακούδης, Στέφανος Κυριακού, Ελένη Αντρέου, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, προπονητής της ομάδας Ανδρών της ΕΘΑ) βρίσκονται συνέχεια στο γήπεδο για να δώσουν τις συμβουλές και κατευθύνσεις έτσι ώστε τα παιδιά να λάβουν τα μέγιστα. Οι αθλητές και αθλήτριες έχουν επίσης το χρόνο να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν μεταξύ τους στην πισίνα και γενικά στους χώρους του ξενοδοχείου Ροδον, πάντα με την επίβλεψη των προπονητών τους και άλλων διοικητικών παραγόντων. Ψες βράδυ διοργανώθηκε η καθιερωμένη τομπολα όπου ο Σύνδεσμος Φίλων Αχιλλέα Καϊμακλίου, χορηγοί και άλλοι φίλοι πρόσφεραν δώρα στους νικητές. Στο καμπ φέτος λαμβάνουν μέρος και 7 παιδιά από άλλες ακαδημίες, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Στο σύνολο φιλοξενούνται 80 παιδιά ηλικίας από 10 μέχρι 17 χρόνων, 35 κορίτσια και 45 αγόρια.

Στον Αγρό βρέθηκαν επίσης και διοικητικοί παράγοντες του Αχιλλέα Καϊμακλίου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να προγραμματίσουν για τη νέα χρονιά, τόσο των Ακαδημιών όσο και της Ανδρικής Ομάδας η οποία θα αγωνιστεί στην ΟΠΑΠ Basket League. Στον Αχιλλέα δίνουν ιδιαίτερη σημασία, τόσο στις Ακαδημίες όσο και στην επιστροφή στην Α’ Κατηγορία και εργάζονται πυρετωδώς με στόχο την καλύτερη παρουσίαση του ιστορικού σωματείου!