Το «έγκλημα» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με Αντετοκούνμπο (vid)

0

Οι δύο «αιώνιοι» μπορούσαν να πάρουν τον Κώστα Αντετοκούνμπο και δεν το έκαναν. – Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης αναλύει

Εντάξει, το «έγκλημα» μπαίνει σε εισαγωγικά. Για μπάσκετ μιλάμε, δεν υπάρχει… έγκλημα… Απλά θέλαμε με αυτήν την υπερβολή να τονίσουμε το πόσο μεγάλο λάθος έκαναν οι δύο μεγάλοι του ελληνικού μπάσκετ που δεν πήραν τον Κώστα Αντετοκούνμπο το καλοκαίρι και τον άφησαν στην «αγκαλιά» της Βιλερμπάν.

Χθες ο Κώστας έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Εφές.

Σίγουρα οι άνθρωποι των δύο «αιωνίων» θα είδαν το ματς και θα χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο. Διότι το καλοκαίρι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός εξέτασαν έντονα την περίπτωσή του αλλά δεν την ολοκλήρωσαν.

Οκ, δεν ξέρουμε τι ζητούσαν ο παίκτης και ο αντζέντης του. Ενδεχομένως να ήθελαν πολλά χρήματα για τα δεδομένα της απειρίας του παίκτη και του δικού τους μπάτζετ.

Όπως και να έχει όμως είναι ένα παιδί 23ων ετών, με απίστευτα σωματικά προσόντα και είναι ΕΛΛΗΝΑΣ. Και αν ο Ολυμπιακός φέτος έχει ένα δυνατό κορμό Ελλήνων (του χρόνου βέβαια ενδέχεται να σταματήσει ο Πρίντεζης οπότε αυτός αποδυναμώνεται) ο Παναθηναϊκός δεν έχει. Λείπουν ένας-δύο καλοί Έλληνες από το ρόστερ του γι’ αυτό και τώρα αναγκάστηκε να προσθέσει στο ενεργητικό του και 8ο ξένο.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν ήμασταν μέσα στις διαπραγματεύσεις των «αιωνίων» με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Οι παράγοντες και οι προπονητές ξέρουν καλύτερα. ΠΑΝΤΑ. Και πάντα κάνουν το καλύτερο που πιστεύουν με γνώμονα το καλό της ομάδας τους. Ίσως να θεώρησαν πως το ρίσκο θα ήταν υψηλό.

Απλά με τη χθεσινή του εμφάνιση ο Κώστας απέναντι στο μεγαθήριο της Εφές έδειξε πως θα μπορούσε να βοηθήσει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό. Ίσως και να άξιζε το ρίσκο λοιπόν…