Το Ερασιτεχνικό Λευκωσίας δεν ΣΤΑΜΑΤΑ ούτε το καλοκαίρι! Τουρνουά στο Γέρι ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα!

0

Μπορεί η δράση του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας να έχει μόλις τελειώσει όμως η τρέλλα του ερασιτεχνικού δε σταματά ποτέ. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που εξασφάλισε το Cyprusbasket.net ένα καινούριο μίνι τουρνουά θα λάβει χώρα μέσα στην επόμενη κιόλας βδομάδα.

Υπό την αιγίδα του σωματείου “Δικέφαλος Γερίου” και με πρωτοβουλία της ομάδας Γ’ Κατηγορίας Κ.Ε.Π (Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης) διοργανώνεται τουρνουά (για 3η μάλιστα συνεχόμενη χρονιά) που τείνει να γίνει… θεσμός. Μετά από συνομιλία μας με τον Γενικό Υπεύθυνο (και καλαθοσφαιριστή της ομάδας) Δημήτρη Βαρζακάκο ενημερωθήκαμε (και ταυτόχρονα προσκληθήκαμε) γι’αυτήν την πολύ όμορφη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία.

Στο τουρνουά που θα εκκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (15/7) και θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Γυμνασίου Γερίου και θα λάβουν μέρος 4 ομάδες που συμμετέχουν στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας. Οι ομάδες θα είναι φυσικά η διοργανώτρια Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης, ο Pegasos THINK Colour και οι Ιππότες των SDC Knights (από την Γ’ Κατηγορία) ενώ την Β’ Κατηγορία θα εκπροσωπήσει ο Δήμος Έγκωμης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πέραν του αγωνιστικού μέρους του τουρνουά θα υπάρξει ΚΑΙ διαγωνισμός τριπόντων στον οποίο θα συμμετάσχουν 12 μπόμπερ (3 από κάθε ομάδα).

Η πρωτοβουλία αυτή ελπίζουμε να βρει φυσικά και άλλους μιμητές αφού η καρδιά του Ερασιτεχνικού μπάσκετ χτυπά ασταμάτητα και ολόχρονα και όχι μόνο τους δυόμιση περίπου μήνες που διαρκούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων.