Το «Kaimakli 3on3» επιστρέφει στις ράγες…

0

Το «Kaimakli 3on3» επιστρέφει στις ράγες… και καθιερώνεται επίσημα στις μπασκετικές καλένδες!

Έπειτα από την τεράστια απήχηση στην τοπική κοινότητα και στους καλαθοσφαιρικούς κύκλους παγκύπρια, η πρωτοβουλία επανέρχεται με τη διοργάνωση 2ου τουρνουά στο Γραμμικό Πάρκο Καϊμακλίου το τριήμερο 30/9-02/10/2022.

Όραμα των διοργανωτών αποτελεί πλέον η καθιέρωση του τουρνουά ως ετήσιος θεσμός προσφέροντας ζωή σε περιοχές που εκπνέουν και εδραιώνοντας μέσα από τον αθλητισμό κοινωνικές αξίες.

Δίνοντας τάπα σε κοινωνικά ζητήματα, το τουρνουά παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους και συμβάλλει στην κοινωνική ενσωμάτωση, στην εμπλοκή των νέων με τον αθλητισμό αλλά και στην οικονομική στήριξη φορέων που εργάζονται με ευπαθείς συμπολίτες μας.

Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/09 με την α΄ φάση των ομίλων, η οποία θα συνεχιστεί και το Σάββατο.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί την Κυριακή, ενώ παράλληλα είναι προγραμματισμένες πολλές εκπλήξεις συμπεριλαμβανομένου street food και μουσικής!

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων “ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ”.

Πληροφορίες στο Facebook Page και Instagram Kaimakli 3on3.

 

No description available.