Το μέλλον του ΝΒΑ είναι εδώ: Οι 10 rookies που αξίζει να δεις φέτος

0

Τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ βρίσκονται σε μία σκηνή, στο ΝΒΑ. Η λάμψη, το θέαμα, οι σπουδαίες στιγμές περισσεύουν και η επιστροφή του «μαγικού κόσμου» στην καθημερινότητα των φίλων του μπάσκετ αποτελεί την καλύτερη είδηση για τον μήνα Οκτώβριο.

Μαζί με τους μεγάλους σταρ της Λίγκας υπάρχουν και παίκτες που τώρα ετοιμάζονται να… συστηθούν στη μεγάλη σκηνή του ΝΒΑ και να αφήσουν το δικό τους στίγμα. Πρόκειται για τους rookies της λίγκας, που συζητήθηκαν έντονα το καλοκαίρι, τόσο στη διαδικασία του NBA Draft, όσο και στο Summer League και ήδη έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα όλων.

Λίγο πριν από το πρώτο τζάμπολ της σεζόν το SDNA συγκέντρωσε τους 10 παίκτες που αξίζει να παρακολουθήσετε φέτος, με το ευρωπαϊκό… στοιχείο να υπάρχει εκ νέου σε ακόμα μια φουρνιά ταλαντούχων παικτών.

Λοιπόν, ξεκινάμε…

Κέιντ Κάνινγχαμ (Ντιτρόιτ Πίστονς)

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για τον παίκτη που συζητήθηκε όσο ελάχιστοι τους τελευταίους μήνες. Από την πρώτη στιγμή που οι Πίστονς πήραν το νο.1 της διαδικασίας αμέσως η κουβέντα σχετικά με το ταίριασμα ανάμεσα στον απόφοιτο του Oklahoma State και την ομάδα άναψε. Για την ώρα όμως ο Κάνιγχαμ βρίσκεται στα πιτς, λόγω τραυματισμού, με τον Ντουέιν Κέισι να μην θέλει να επιβαρύνει την κατάστασή του. Η δική του παρουσία αναμένεται να αλλάξει το τέμπο σε πολύ μεγάλο βαθμό, με το ερώτημα για το αν θα «δέσει» με τους Τζέραμι Γκραντ, Σαντίκ Μπέι, Κίλιαν Χέιζ, Αϊζάια Στιούαρτ να παραμένει στην ατμόσφαιρα…

Διαβάστε για τους υπόλοιπους εννιά και δείτε βίντεο ΕΔΩ