Το NBA ψηφίζει νέα πολιτική και απαγορεύει την ξεκούραση δύο αστέρων στο ίδιο ματς

0

Μία νέα πολιτική πρόκειται να ψηφιστεί από την διοίκηση του ΝΒΑ, με σκοπό τον περιορισμό του αριθμού των αστέρων μίας ομάδας που θα μπορούν να ξεκουραστούν σε ένα παιχνίδι.

Image

Το NBA αναμένεται να προχωρήσει στην ψήφιση μίας νέας πολιτικής αναφορικά με τον αριθμό των αστέρων μίας ομάδας που θα μπορούν να ξεκουράζονται σε ένα παιχνίδι, η οποία θα επηρεάσει δραστικά τον τρόπο διαχείρισης των συγκεκριμένων παικτών από τους συλλόγους της λίγκας.

O νέος κανονισμός που πρόκειται να ψηφιστεί θα καθιστά αδύνατη την ξεκούραση δύο αστέρων μίας ομάδας στο ίδιο παιχνίδι, ενώ θα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο στους συλλόγους που κάνουν παραβάσεις, με την ποινή να αυξάνεται σε περίπτωση επανάληψης.

Επειδή η έννοια “αστέρας” όπως είναι λογικό έχει διάφορες αναγνώσεις, η λίγκα θα ορίζει ως αστέρα κάθε παίκτη που έχει συμμετάσχει σε All-Star Game ή στην All-NBA Team την τελευταία τριετία.

Πρόκειται για μία αλλαγή που εφόσον οριστικοποιηθεί με την ψηφισή της θα αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με τον τρόπο που χειρίζεται η εκάστοτε ομάδα την ξεκούραση και την διαχείριση δυνάμεων του κάθε αστέρα της.

sport24.gr


Image
Coffee House