Το νέο limited edition Playstation 5 για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

0

Η Sony σε συνεργασία με το ”βασιλιά”, δημοσίευσαν το νέο limited edition Playstation 5 με κύριο χαρακτηριστικό την βασιλική κορόνα του.

Πριν λίγες μέρες η Sony είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με πολλούς αθλητές αλλά και ανθρώπους της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης με σκοπό την διαφήμιση των προϊόντων της. Το μεγαλύτερο όνομα στη λίστα αυτή ήταν φυσικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο σούπερ σταρ των Λέικερς και πρόσφατα ο νούμερο ένα σκόρερ στην ιστορία του NBA.

Η νέα αυτή συνεργασία έφερε ένα ειδικά διαμορφωμένο Playstation 5 με ατάκες που έχει πει ο ”βασιλιάς” κατά καιρούς, αλλά και πολλές χρωματιστές κορόνες, είτε στις πλακέτες του PS5, είτε στο πανέμορφο χειριστήριο.

Ο ΛεΜπρόν δήλωσε: ”Είναι ακόμα τρελό να πιστεύεις ότι ένα παιδί από το Akron που μεγάλωσε παίζοντας παιχνίδια θα δημιουργήσει κάτι τέτοιο. Το να σχεδιάσω ένα κάλυμμα κονσόλας και ένα χειριστήριο Playsation που δίνει ένα νόημα στους μαθητές μου στο I Promise και από το πού ερχόμαστε είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ελπίζω να είναι κάτι που θα συνεχίσει να εμπνέει όλους όσοι το αγγίζουν και να διασκεδάζουν λιγάκι βρίσκοντας νόημα σε κάθε λεπτομέρεια”.

sport24.gr