Το νέο… ΟΑΚΑ είναι εδώ και εντυπωσιακό! (pics, vid)

0

Πολλές δράσεις εντός και εκτός παρκέ εγκαινίασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τους χορηγούς της στο ανακαινισμένο και εντυπωσιακό ΟΑΚΑ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Έγιναν στο πλαίσιο της επιθυμίας της διοίκησης να βελτιώσει τη εμπειρία των θεατών πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Και είναι μόνο η αρχή.

Η πρεμιέρα του «τριφυλλιού» για τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ συμπεριλάμβανε και τα αποκαλυπτήρια του πρώτου λίφτινγκ που πραγματοποιήθηκε στο ιδιόκτητο, πλέον, γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Όσοι φίλοι των «πράσινων» έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ είδαν από πρώτο χέρι τις πρώτες -από τις πολλές που έρχονται- αλλαγές που έχουν συμβεί στο γήπεδο. Νέο παρκέ, ανακαινισμένος ο περιβάλλον χώρος, αλλαγές στις εξέδρες και επιπλέον καθίσματα ήταν κάποιες από τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ, που όμως δεν περιορίστηκαν εκεί.

Όπως από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα αποτελεί μία γιορτή για όσους δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ να έχει τονίσει πως θέλει να προσφέρει το καλύτερο θέαμα παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε βίντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ