Το SDNA έσπασε τα… μηχανάκια της AGB: 200.000 είδαν το φιλικό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

0

Η ζωντανή μετάδοση του φιλικού αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (ή ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αν προτιμάτε) μαγνήτισε το κοινό, που έδειξε την σαφή προτίμηση του στο «πορτοκαλί» σάιτ για το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάρτυς μας οι αριθμοί. Συνολικά πάνω από 200.000 μοναδικοί θεατές είδαν την αναμέτρηση είτε από το κανάλι του SDNA στο Youtube είτε μέσω της αναμετάδοσης από την υβριδική τηλεόραση του Open. Κάποια στιγμή έφτασαν να έχουν συγχρονιστεί στους δέκτες τους 48.000 χρήστες, ενώ οι συνολικές θεάσεις ξεπέρασαν τις 300.000

Αδιανόητα νούμερα για το ελληνικό internet, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για ένα φιλικό προετοιμασίας και για το γεγονός ότι δεν είχε γίνει κάποια ιδιαίτερη διαφήμιση της μετάδοσης δεδομένου ότι ανακοινώθηκε στις 11 της προηγούμενης νύχτας…

Όλα αυτά δείχνουν την δυναμική του SDNA, που τόλμησε ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και δεδομένα θα αποτελέσει οδηγό μας για το μέλλον, με ανάλογες τέτοιες «εκπλήξεις». Αλλά κυρίως τη δυναμική του μπάσκετ, του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και της Κυπελλούχου ΑΕΚ που αποτελούν τα δυο σπουδαιότερα brand name της Α1 και κρατούν ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ.

Εδώ, θα πρέπει να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας και στις δύο ΚΑΕ για την άψογη συνεργασία που επέδειξαν και οι οποίες με την υπεύθυνη στάση τους σε μία δύσκολη (λόγω πανδημίας) εποχή έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό τους να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα παιχνίδι προετοιμασίας, που είθισται να γίνεται χωρίς αδιάκριτα βλέμματα, ώστε οι ομάδες να δοκιμάζουν ανενόχλητες όλα τα πειράματα που θέλουν να κάνουν. Δεν φοβήθηκαν τη… δημοσιότητα, λειτούργησαν αναλογικά του μεγάλου μεγέθους τους και επέδειξαν αξιοθαύμαστη εξωστρέφεια, κυρίως αντιλαμβανόμενοι και οι δυο σύλλογοι την λαχτάρα του κοινού να δει μπάσκετ, ακόμα κι αν είναι φιλικό.

Το SDNA με την άρτια και επαγγελματική παραγωγή του απέδειξε ότι δεν είναι απλώς μία αθλητική ιστοσελίδα, αλλά ένας πολυεπίπεδος επικοινωνιακός οργανισμός που του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, να εξελίσσεται, να πρωτοπορεί, επενδύοντας στη νέα τεχνολογία.

Όσο έχει πίσω του μία τέτοια πιστή βάση αναγνωστών / θεατών, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα. Μάλλον άλλοι φοβούνται…