Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του μεγάλου Tony Harris στο Cyprusbasket» (pic)

0

O Tony Harris έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Cyprusbasket καθώς βρήκε τη φανέλα του από τον τελευταίο του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ! Διαβάστε όλο το συγκλονιστικό στόρυ! Πως βρέθηκε η εμφάνιση και που θα καταλήξει… ΠΟΤΕ θα επιστρέψει στην Κύπρο…

Όπως θα γνωρίζετε, ο Tony Harris ήταν ένας από τους καλύτερους ξένους καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μάλιστα, αναδείχθηκε πρωταθλητής με τους «πορτοκαλί» τη σεζόν 1995-1996.

Ο Harris ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ», κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αναφορά στη φανέλα που φορούσε στο τελευταίου του ματς στην Κύπρο απέναντι στον Κεραυνό, την οποία και δεν είχε στην κατοχή του.

Ο φίλος του CB, Γιώργος Κυριακίδης επικοινώνησε μαζί μας καθώς παρακολούθησε την εκπομπή και μας ενημέρωσε πως έχει τη συγκεκριμένη φανέλα στην κατοχή του.

«Έχω τη φανέλα που φόρεσε στο τελευταίο του ματς απέναντι στον Κεραυνό. Μου την έφερε ιδρωμένη» μας είπε και όντως μας την έστειλε.

Όταν η ιστορία έγινε γνωστή επικοινώνησαν μαζί μας από το μουσείο ΑΠΟΕΛ και μας ενημέρωσαν πως θα ήθελαν τη φανέλα για ιστορικούς λόγους έχοντας -φυσικά- και την έγκριση του εξαίρετου φίλου κ. Κυριακίδη.

Αυτό και θα συμβεί. Η φανέλα θα πάρει θέση στο μουσείο του ΑΠΟΕΛ και όταν επιστρέψει ο Tony Harris στην Κύπρο, θα γίνει μια τιμητική εκδήλωση της προς τιμήν του από το Cyprusbasket.

Η είδηση είναι πως ο Harris δήλωσε έτοιμος να έρθει προκειμένου να δώσει το παρών στο 2ο τουρνουά «2 ΟΝ 2» του Cyprusbasket, το οποίο θα διεξαχθεί όταν ο κίνδυνος του κορονοϊού θα έχει φύγει πια από τις ζωές μας.

Τα παραπάνω ενθουσίασαν τον Tony Harris, ο οποίος ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook το κάτωθι συγκινητικό μήνυμα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Cyprusbasket.net για αυτή την εμφάνιση η οποία παίρνει θέση στο Μουσείο του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ και πάλι. Ανυπομονώ να σας δω στην Κύπρο, παιδιά».