Το συγκλονιστικό μήνυμα ομογενή Κύπριου στον Νεοκλή Θεοχαρίδη (pic)

0

Ένας άλλοτε μεγάλος σκόρερ του εφηβικού έφυγε από την Κύπρο και εξηγεί τον λόγο στον Νεοκλή Θεοχαρίδη και στο Cyprusbasket. 

Ο λόγος για τον Στέλιο Γεωργιάδη, ο οποίος ζει πλέον στον Καναδά ωστόσο ασχολείται ακόμη με το Κυπριακό μπάσκετ και είναι μεγάλος φαν του Cyprusbasket.

Ο κ. Γεωργιάδης υπήρξε μέλος της Εθνικής Παίδων της Κύπρου, ωστόσο έλαβε την απόφαση να τα παρατήσει και να φύγει για τον Καναδά.

Τους λόγους τους εξηγεί με μήνυμά του στον Νεοκλή Θεοχαρίδη και στο Cyprusbasket αλλά και μέσω ενός δημοσιεύματος που μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί:

“Νεοκλή, αυτό το άρθρο εξηγεί τους (τότε) λόγους για τους οποίους δεν εμεινα στην Κύπρο τότε. Με το εφηβικό το Αχιλλέα ήμουν πρώτος σκόρερ παγκυπρίως για τρεις συνεχόμενες χρονιές, αλλά είχα καταλάβει ότι το μπάσκετ το είχαν σε δεύτερη μοίρα στην Κύπρο. Και όπως ξέρεις καλά, τα πράματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ. Μάλλον έχουν χειροτερέψει. Having said that… Πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες να ξανα-ανεβάσουμε το κυπριακό μπάσκετ (και τον ΑΧΙΛΛΕΑ) εκεί που του αξίζει”.

ΥΓ: Αν έχετε οποιαδήποτε προσωπική ιστορία που θέλετε να δημοσιεύσουμε, δεν έχετε παρά να στείλετε το μήνυμά σας στη σελίδα μας στο facebook. Γιατί το Cyprusbasket είστε εσείς!