Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμα του Κούννα: “Εύχομαι να είναι περήφανοι” (pic)

0

Ο Βασίλης Κούννας αποχαιρέτισε την καριέρα του καλαθοσφαιριστή και την έναρξη της προπονητικής του καριέρας με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, που συμπεριελάμβανε τον πατέρα και την αδερφή του που έχουν φύγει από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο post του στο Instagram:

Έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια ενασχόλησης μου με το άθλημα της καλαθόσφαιρας, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα! Μετά από ώριμη σκέψη και βαθύτατα συγκινημένος, ανακοινώνω την απόσυρση μου από την ενεργό δράση.

Αυτό που θα μείνει τώρα που η αυλαία πέφτει και όλα τα φώτα θα σβήσουν, δεν είναι άλλο από τις αξίες και τις αρχές όπως το ήθος, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η πειθαρχεία, η δικαιοσύνη, η ομαδικότητα. Αρχές με τις οποίες πορεύτηκα και θα συνεχίσω να πορεύομαι και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όλα τα ωραία λοιπόν έχουν ένα τέλος, για αυτό θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους, διοικήσεις, φροντιστές, φυσικοθεραπευτές, όλους τους αφανείς ήρωες της καλαθόσφαιρας και όσους πραγματικά πίστεψαν σε εμένα. Μέσα από την καριέρα μου είχα την ευκαιρία να αποκτήσω φιλίες και δεσμούς, οι οποίες θα με συνοδεύουν σε όλη μου την ζωή.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου, την γυναίκα μου και την μικρή μου μελλοντική μου πριγκίπισσα, που στηρίζουν τις επιλογές μου και χωρίς την δική τους στήριξη και επιμονή δεν θα είχα πετύχει.

Όλη η καριέρα μου σαν καλαθοσφαιριστής είναι αφιερωμένη στον ΠΑΤΕΡΑ μου και την ΑΔΕΛΦΗ μου που έφυγαν νωρίς. Εύχομαι απλά να είναι περήφανοι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CyprusBasket.net (@cyprusbasket)