Τόνι στο CB: “Πετύχαμε την υπέρβαση, τώρα έτοιμοι για τίτλο”

0

O Τόνι Κωνσταντινίδης πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς του ουγγρικού πρωταθλήματος με την Κόρμεντ και μίλησε αποκλειστικά στο CB και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του.

«Η πρόκριση μας στον τελικό είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα , τον σύλλογο και την πόλη ολόκληρη. Στην αρχή της χρονιάς λόγω του μειωμένου προϋπολογισμού αλλά κυρίως λόγω του πολύ μικρού μέσο όρο ηλικίας που έχει η ομάδα μας, 23.3 ετών, το οποίο είναι το χαμηλότερο στην κατηγορία, κανένας δεν υπολόγιζε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ.

Όμως με την πραγματική σκληρή δουλειά που κάναμε τους τελευταίους 10 μήνες, καταφέραμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο για πολλούς άλλους. Για εμάς που απαρτίζαμε την ομάδα ήταν στόχος πρωταρχικός εάν αναλογιστούμε ότι εκπροσωπούμε την πιο ιστορική ομάδα του Ούγγρικου πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Κύπριος τεχνικός.

Ο Τόνι είναι περήφανος για το επίτευγμα της ομάδας του και δεν το κρύβρει: «Η ομάδα απαρτίζεται από ταλαντούχους Ούγγρους και ξένους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι ήταν και είναι διψασμένοι να φτάσουν στο πιο ψηλό σημείο που μπορούν. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς και το τι πέτυχαν μέχρι στιγμής και πλέον μοναδικός μας στόχος είναι αυτή την στιγμή, να κάνουμε τα σωστά μπασκετικά πράγματα και στις δυο μεριές του γηπέδου, ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Φάλκο, που φέτος έφτασε μέχρι τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε.

Κλείνοντας, θέλησε να ευχαριστήσει τους Κύπριους φίλους του: «Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία, να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους φίλους από την Κύπρο μου ευχήθηκαν είτε μέσω μηνυμάτων είτε παίρνοντας με ένα τηλέφωνο. Πραγματικά τους είμαι ευγνώμων.

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι προσωπικά αυτή την 7ετία που βρίσκομαι στο εξωτερικό δεν εκπροσωπώ μονάχα τον εαυτό μου αλλά και ολόκληρη την Κυπριακή καλαθοσφαίριση και τον κάθε Κύπριο προπονητή που πραγματικά ένα το θελήσει πραγματικά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά».

Image


Coffee House