Τότε θα γίνουν τα FIBA Youth European Challengers 2021

0

Δείτε πότε και που θα γίνουν τα FIBA European Challengers σε άνδρες και γυναίκες καθώς και σε ποια έχουν εκπροσώπηση Κύπρος και Ελλάδα. – Αναλυτικός χάρτης!

Συγκεκριμένα η Εθνική μας ομάδα U18 γυναικών θα συμμετάσχει στο FIBA U18 Women’s European Challengers (27 Ιουλίου-1 Αυγούστου) και η Εθνική μας U16  στους άνδρες στο FIBA U16 European Challengers (16-21 Αυγούστου).

Αναλυτικά:

FIBA U20 European Challengers (20-25 Ιουλίου)

Θα διοργανωθούν συνολικά τέσσερα τουρνουά με την Εθνική Ελλάδος να παίζει σε αυτό του Ηρακλείου της Κρήτης από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου. Η ελληνική ομάδα θα είναι μαζί με τη Σλοβενία, την Κροατία, το Ισραήλ, την Ουκρανία και το Βέλγιο.

FIBA U20 Women’s European Challengers (13-18 Ιουλίου)

Τα τουρνουά εδώ είναι πέντε. Η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό που θα διεξαχθεί στο Γερεβάν της Αρμενίας με τη συμμετοχή ακόμα της Ελβετίας, της Ουκρανίας, της Αλβανίας και της Αρμενίας.

FIBA U18 European Challengers (3-8 Αυγούστου)

Πέντε τουρνουά θα γίνουν συνολικά. Η Ελλάδα βρίσκεται στο 2ο τουρνουά, το οποίο θα διοργανωθεί στο Τελ Αβίβ, με τη συμμετοχή ακόμα της Γαλλίας, της Λιθουανίας, του Ισραήλ, της Εσθονίας και της Πορτογαλίας.

FIBA U18 Women’s European Challengers (27 Ιουλίου-1 Αυγούστου)

Θα διοργανωθούν πέντε τουρνουά με έξι χώρες το καθένα. Το ένα εξ αυτών θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Σλοβακίας και του Ισραήλ. H Κύπρος βρίσκεται στον όμιλο της Ανδόρρας μαζί με τη Γεωργία, τη Μολδαβία, τη Μάλτα, το Γιβραλτάρ και την ομάδα της Ανδόρρας.

FIBA U16 European Challengers (16-21 Αυγούστου)

Σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία θα πραγματοποιηθούν  συνολικά πέντε τουρνουά. Η Ελλάδα θα πάρει μέρος στο 1ο, το οποίο θα διεξαχθεί στα Σκόπια, όπου θα βρει απέναντί της τη Γαλλία, τη Λιθουανία, τη Ρωσία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Ρουμανία. Η Κύπρος θα αγωνιστεί στον όμιλο της Σόφιας μαζί με τη Γεωργία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία.

FIBA U16 Women’s European Challengers (9-14 Αυγούστου)

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο στο 1ο από τα πέντε τουρνουά που θα διοργανωθεί στο Ελσίνκι, στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα η Γαλλία, η Λετονία, η Γερμανία, η Φινλανδία και η Βουλγαρία.