Τουρνουά με ιερό σκοπό για τον μικρό Αργύρη!

0

Μια υπέροχη πρωτοβουλία με μπροστάρηδες τους Άγγελο Πελαγία και Ανδρέα Κόκκινο θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου στο κλειστό του Αγίου Δομετίου, όπου τέσσερις ομάδες από το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση εσόδων για τον μικρό Αργύρη!

Η ανακοίνωση:

Συνδυάζοντας την αγάπη μας για το μπάσκετ και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αποφασίσαμε να διεξάγουμε τουρνουά καλαθόσφαιρας (με ομάδες της Β’ κατηγορίας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Λευκωσίας) με απώτερο σκοπό όλα τα έσοδα να δωθούν για τις θεραπείες του μικρού Αργύρη.

Ο Αργύρης πάσχει από εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας. Υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στα πόδια τον Μάιο του 2015 στην Αθήνα από τον Δρ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο με επιτυχία. Στη συνεχεία ακολούθησαν 4 εξειδικευμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας τον Ιούνιο και Οκτώβριο του 2015 και Φεβρουάριο και Ιούλιο του 2016 πάλι στην Αθήνα.

Σε αυτά τα προγράμματα σύμφωνα και με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, παρουσιάζεται σημαντικού βαθμού βελτίωση όσο αφορά το περπάτημα του, τα οποία προγράμματα πάλι σύμφωνα με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, πρέπει να επαναλαμβάνονται σε περιοδικά τακτά διαστήματα κάθε 3-4 μήνες. Το επόμενο πρόγραμμα προορίζεται τέλος Οκτωβρίου του 2016.

Το κόστος για το κάθε πρόγραμμα ανέρχεται στα 8000 ευρώ και η όλη θεραπεία πληρώνεται από την οικογένεια και εισφορές φίλων. Αρωγοί από την πρώτη στιγμή σε αυτή την τεράστια προσπάθεια στάθηκαν ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης Ojo Sunglasses καθώς και ο Δήμος Αγ.Δομετίου που είναι και ο Μέγας Υποστηρικτής μας. Η έμπρακτη συμπαράσταση τους καθώς και όλες οι διευκολύνσεις που μας παρείχαν έκαναν αυτό το τουρνουά να περάσει από την ιδέα στην πράξη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αγ.Δομετίου και θα ξεκινήσει στις 9πμ ενώ αναμένεται να τελειώσει στις 3μμ. Η είσοδος είναι δωρεάν παρ’όλα αυτά θα υπάρχει προαιρετική εισφορά με λαχνούς των 5 ευρώ. Καλούμε όλο το μπασκετικό και μη κοινό να κατακλύσει το κλειστό του Αγ.Δομετίου δείχνοντας με κάθε τρόπο την συμπαράσταση του στον μαχητή της ζωής, τον μικρό Αργύρη.

*Για οποιεσδήποτε απορίες/διευκολύνσεις/διευκρινίσεις απευθυνθείτε στους διοργανωτές Ανδρέας Κόκκινος (99-737927) και Άγγελος Πελαγίας (99-661195