Τουρνουά Εθνικής Νέων Ανδρών! (pics)

0

Η Εθνική νέων ανδρών ολοκλήρωσε το Σάββατο στο Κιτιον τις επίσημες προπονήσεις στα πλαίσια του training camp που διεξάγεται με σκοπό να ενεργοποιηθούν οι ταλαντούχοι αθλητες μας ηλικίας 17-23 ετών.

Θυμίζουμε κλήθηκαν 55 αθλητες από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή της εθνικής ανδρών κ.Λίνο Γαβριήλ με σκοπό να αξιολογηθούν οι καλαθοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την διαδοχή κατάσταση στην Εθνική ανδρών στο άμεσο μέλλον.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι στο μέλλον είναι ότι με σκληρή δουλειά αρκετοί καλαθοσφαιριστές θα είναι η αποκάλυψη στο πρωτάθλημα ανδρών κάτι που είναι ευχάριστο.

Οι ηλικίες αυτές έχασαν αρκετούς αγώνες ειδικά οι νεότεροι και γι αυτό το λόγο η ομοσπονδία σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές διεξάγει επίσημο τουρνουά μεταξύ των 55 αθλητών σε τέσσερις ισοδύναμες ομάδες με σκοπό την καλύτερη αξιολόγηση και από τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Οι αγώνες διεξάγονται από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη και προς το τέλος της εβδομάδας θα δημιουργηθεί νέα ομάδα για να αγωνιστεί με την Κ16 σε φιλικό με σκοπό να βοηθηθεί η συγκεκριμένη εθνική ομάδα εν όψει επισήμων υποχρεώσεων στην Σοφία τέλος του μήνα.

Αξιέπαινες προσπάθειες σαν αυτες από την ομοσπονδία φέρνουν μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία σε όλους!