Τρέλανε την ΕΣΚΑΣΕ ο Μπρατσιάκος!

0

Για τον Βασίλη Μπρατσιάκο οι συστάσεις είναι πάντα περιττές. Πρόκειται για να έναν σπουδαίο προπονητή, γεννημένο νικητή, που όπου και να βρίσκεται θέλει να κερδίζει τίτλους. Σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Με τη σκληρή δουλειά και το πείσμα του, κάνει πολλές φορές το αδύνατο, να μοιάζει… εφικτό, όπως με την ξέφρενη πορεία της XBA.

Η Xalkida Basketball Academy αποτελεί το… καμάρι του ευβοιώτη τεχνικού, ο οποίος με σωστό πλάνο πάνω σε επαγγελματικά μονοπάτια και άρτια οργάνωση, βλέπει εντυπωσιακά αποτελέσματα μαζί με τους συνεργάτες του. Αποκορύφωμα; Η θριαμβευτική κατάκτηση του πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΣΕ, κάτι που δεν είναι τόσο συνηθισμένο για μια ακαδημία με μόλις 6 χρόνια ζωής. Το… άγγιγμα του Μίδα, όμως, έφερε την πρωτιά και η παρέα από τη Χαλκίδα συνεχίσει το φοβερό της ταξίδι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσει την ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Ο πρώην τεχνικός της Κύμης είδε τα παιδιά του να επικρατούν στον τελικό του Εσπέρου Λαμίας με 58-52 και ο ίδιος έβαλε στην τροπαιοθήκη του τον 16ο τίτλο του και συνεχίζει ακάθεκτος!