Τρίκαλα: Η μετά Καστρίτη εποχή και οι μνηστήρες

0

Τα Τρίκαλα μετά από μια μαγική για την ομάδα χρονιά, ξεκινάνε δειλά-δειλά τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν, με τον Γιάννη Καστρίτη να μην είναι πλέον στην άκρη του πάγκου.

Οι παράγοντες των Τρικάλων μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον νυν προπονητή της Κύμης, βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή, τους, με αρκετά ονόματα Ελλήνων να έχουν πέσει στο… τραπέζι.

Ένα από αυτά είναι εκείνο του Βαγγέλη Ζιάγκου, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται στο Λίβανο αυτή τη στιγμή, όπου βρίσκεται στα ημιτελικά με την ομάδα του, την Αλ Ριγιάντι.

Η περίπτωση του βέβαια δεν είναι εύκολη, καθώς οι Λιβανέζοι είναι πολύ ικανοποιημένοι με την δουλειά του και θέλουν να τον διατηρήσουν και την νέα σεζόν στον πάγκο τους. Βέβαια η προοπτική της Α1, αλλά και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά «χαρτιά» για τα Τρίκαλα, σε περίπτωση που το ενδιαφέρον τους μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

Ακόμα ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι εκείνο του Κώστα Μέξα, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και σύμφωνα με τρικαλινά μέσα, είναι από τους βασικούς υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.