Τζος Χαρτ : “Έμαθα ότι οι Λέικερς με αντάλλαξαν… από το τουίτερ!”

0

Σημαντική αποκάλυψη από τον Τζος Χαρτ, ο οποίος τόνισε πως έμαθε για την ανταλλαγή του μέσα από το Twitter και όχι από την ομάδα!

Στις 16/6/19, οι Λέικερς τα βρήκαν σε όλα με τους Πέλικανς και έτσι απέκτησαν μέσω trade τον Άντονι Ντέιβις. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Λόνζο Μπολ, Μπράντον Ίγκραμ, Τζος Χαρτ και 3 πικ πρώτου γύρου.

Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Χαρτ, με τον 24χρονο να αποκαλύπτει πως ακόμα και σήμερα, υπάρχουν παίκτες που μαθαίνουν νέα σχετικά με τους ίδιους μέσω των social media. Όπως ακριβώς έγινε και στη περίπτωσή του!

”Για την ακρίβεια, το έμαθα μέσω Twitter. Με έπαιρνε τηλέφωνο ο ατζέντης μου και πριν το σηκώσω άκουσα τον αδελφό μου να βρίζει. Αναρωτήθηκα τί συμβαίνει. Χαλάρωνα στο σπίτι, όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα. Εκείνος μου είπε ότι μάλλον έγινα ανταλλαγή. Τον ρώτησα τί εννοεί μάλλον.

Το κλείσαμε και μπήκα κατευθείαν στο Twitter. Εκεί, είδα τί έγινε. Η επικοινωνία είναι μεγάλο πράγμα. Αν γίνει κάτι, εμείς οι παίκτες θα βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να με ενημερώσεις για τη πιθανότητα να γίνει κάτι. Μην με αφήνεις να το μαθαίνω μέσω του Twitter”, είπε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης των Πέλικανς.