Β1: H ΕΝΑΔ πέρασε νικηφόρα από την Πάφο 70-69

0

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΑΤΛΑΝΤΑ Πάφου και της Ε.Ν.Α.Δ (Ύδρα Ασφαλιστική), για το Πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας, με τον δεύτερο να παίρνει σημαντική νίκη μέσα στην έδρα του πρώτου.

Ο αγώνας κρίθηκε στη παράταση αφού το τελικό αποτέλεσμα του κανονικού αγώνα βρήκε και τις δύο ομάδες ισόπαλες με το ταμπλό του γηπέδου να δείχνει 60 – 60 με την Ε.Ν.Α.Δ να φεύγει νικήτρια με 69 – 70 στο τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Ενδεικτικό η παρουσία των εφήβων στον αγώνα, με τους μικρούς του Θανάση Μαστορή και του Δημήτρη Δελιχρήστου, να μας εντυπωσιάζουν  για άλλη μια φορά σε αυτά τα παιχνίδια της Β1 κατηγορίας ανδρών.

Με σεβασμό σε όλες τις μπασκετικές ομάδες θέλουμε για άλλη μια φορά να τονίσουμε ότι νικητής στη καλαθόσφαιρα δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά ούτε και ο ΄΄Τρόπος΄΄ με τον οποίο μία ομάδα διεκδικεί την νίκη, σημασία έχει η παρουσία των νέων αυτών παιδιών στο γήπεδο και αυτή την προσπάθεια θα την στηρίζουμε πάντα στις κατηγορίες των ανδρών.

Εμείς μάθαμε τι έγινε και εξασφαλίσαμε στιγμές από τον αγώνα τις οποίες και σας χαρίζουμε με τον παρακάτω σύνδεσμο.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 34-35, 55-50, 60-60, 69-70.

Άτλαντας (Θ. Μαστορής): Γάκης 17, Χρίστου, Πουρσανίδης 13, Αρμακόλας 18, Θεοδώρου 8, Χαρίσης 4, Καρελίδης 2, Γουάτς 7, Κωμοδρόμος.

ΕΝΑΔ (Ν. Μπίεντοφ): Οικονομίδης 19, Στυλιανίδης, Κωνσταντινίδης, Φραγκέσκου 17, Έλληνας 2, Νεοκλέους, Πεττεμερίδης, Αλεξανδρίδης 7, Κασινόπουλος 15, Γρουτίδης 5, Μιραλλάης 5.

Ευχαριστούμε το κανάλι STEF BASKETBALL TV για την βοήθειά του αλλά και την παρουσία του στη Κυπριακή Καλαθόσφαιρα.

https://youtu.be/Ixo8jWvO0Lk