Βεζένκοφ: “Διπλή χαρά για τις νίκες Βουλγαρίας και Κύπρου”

0

Ήταν μια κουραστική εβδομάδα. Από τη μία το Σάββατο είχαμε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο με μεγάλα ονόματα μέσα, όπως είναι η Σλοβενία. Καταφέραμε να είμαστε έως το τελευταίο λεπτό στον πόντο, όμως τελικά δεν ήρθε η μεγάλη έκπληξη.

Την Τετάρτη είχαμε την ευκαιρία μας να κάνουμε την πρώτη μας νίκη, η οποία τελικά ήρθε. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, καθώς το Κόσοβο είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είχαν την τύχη και για τη χαρά να παίξω για πρώτη φορά αντίπαλος με τον καλό μου φίλο και συμπαίκτη, Τζάστιν Ντόελμαν, ο οποίος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Να γελάσουμε, αλλά και να θυμηθούμε την περασμένη σεζόν, καθώς και για τη φετινή που έρχεται.

Χάρηκα πολύ που τον συνάντησα μετά από ενάμιση μήνα. Ευτυχώς, στο τέλος χαμογέλασε η ομάδα μου και αυτο μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και θα καθορίσει αν θα παραμείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης ή αν θα αποκλειστούμε πρόωρα.

Από την άλλη, νιώθω ιδιαίτερη χαρά που η Εθνική Ομάδα της Κύπρου έκανε νίκη μετά από οκτώ χρόνια. Έχω φίλους σε αυτή την εθνική και πραγματικά μπράβο σε όλα τα παιδιά. Μπράβο και στο κυπριακό μπάσκετ που σταδιακά κάνει βήματα προόδου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σήμερα, μάλιστα μίλησα με τον κόουτς τον Νίκο τον Λαμπρία και είπαμε τα νέα μας και είμαι χαρούμενος, γιατί ξέρω πόση δουλειά έχει κάνει και αυτός και όλο το staff. Μπράβο πραγματικά σε όλα τα παιδιά και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κύπρο κόντρα στο Βέλγιο.

Να έχουμε όλοι ένα καλό Σαββατοκύριακο. Τα λέμε σύντομα,

Αλέξανδρος Βεζένκοφ