Βόβορας: “Έχουμε αποδείξει πράγματα στα μεγάλα παιχνίδια”

0
Βόβορας

Τα ψέματα τελείωσαν! Ο ΑΠΟΕΛ ρίχνεται σήμερα στη μάχη των τελικών με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και θέλει να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ο Γιώργος Βόβορας περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν τη νέα υπέρβαση και περιμένει το πρώτο ματς σήμερα στο Κίτιον.

Ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων, έδωσε το στίγμα του μέσω του cyprusbasket, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του έχουν δείξει πράγματα στα μεγάλα παιχνίδια και μπορούν να κάνουν τη νέα υπέρβαση αν έχουν συγκέντρωση και ενέργεια.

“Ξεκινάμε σήμερα τους τελικούς με μια ομάδα που δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην Β’ φάση του πρωταθλήματος. Έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα και μπόρεσε να κρατήσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ταυτόχρονα και στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, χάρη στο ποιοτικό και μεγάλο ρόστερ που διαθέτει.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε αποδείξει ότι στα μεγάλα παιχνίδια φέτος τόσο στο κύπελλο όσο και στα play off, έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια και αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία. Με τα ίδια στοιχεία θέλουμε να παρουσιαστούμε στους τελικούς και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στις μικρές λεπτομέρειες όπου συνήθως αυτά κρίνουν το νικητή.

Ελπίζω να δούμε δυνατά παιχνίδια και σημαντικο ρόλο θα παίξει ο κοςμος μας όπου τον θελουμε δίπλα μας”