ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟ PARKHOOD ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

0

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του τουρνουά καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιείται στο γήπεδο «Parkhood Κεφαλληνίας» στην Ανθούπολη, το οποίο διεξάγεται στη μνήμη του Μάριου Πολυδώρου.

Στην παρούσα φάση το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με 36 ομάδες, οι οποίες αγωνίζονται στην φάση των ομίλων. Τα play offs θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουλίου ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 18 Ιουλίου.

Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος αρκετοί γνωστοί καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται είτε στα επίσημα πρωταθλήματα της ΚΟΚ είτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Μεταξύ άλλων στο τουρνουά αγωνίζονται οι καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Γεωργακούδης (Ομόνοια), Πέταρ Ζντράβιτς (ΑΕΛ), Χρίστος Πυρίλλης (ΕΝΠ), Ανδρέας Χειμώνας (ΕΝΠ), Γιώργος Φραγκέσκου (ΕΝΑΔ), Ιάκωβος Κάσινος (ΕΘΑ), Δημήτρης Γαβριήλ (Αχιλλέας Καϊμακλίου), Θεόδωρος Παναγιώτου (ΑΕΚ). Στο τουρνουά συμμετέχει και ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής, Λούης Πατσαλίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το τουρνουά, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του στο Facebook: www.facebook.com/Kefallinias/

Πηγή: cbf.basketball