Υπάρχει σφιγμός στην Πετρούπολη (vid)

0

Ο ανταγωνισμός στον 1ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής είναι τεράστιος και κανένας δεν θα πρέπει να… κοιμάται ήσυχος, όπως απέδειξε ο Άρης Πετρούπολης στον αγώνα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ.

Η πατρινή ομάδα θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, όμως οι παίκτες του νέου και φιλόδοξου Κώστα Παπαδόπουλου απέδειξαν πως αδικούνται αφάνταστα από τη βαθμολογική τους θέση και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο Παναγιώτης Μακρόπουλος έδειξε την κλάση του κοντά στο καλάθι, κάνοντας τη διαφορά, ενώ ο πολύπειρος Αντώνης Κυρίτσης “έδενε” την ομάδα και άλλαξε τις ισορροπίες στην επίθεση με τα “φαρμακερά” του τρίποντα.

Στα γκαρντ ο Γιάννης Βενιτουράκης έδωσε τις λύσεις που χρειάζονταν με το ταλέντο του, τη στιγμή που ο Γιώργος Δρακόπουλος πρόσφερε ουσία και “σοφές” επιλογές. Ο Κεφάλας έβαλε τα σουτ που έπρεπε, ο Τασούλας τελείωσε σημαντικές φάσεις και ο Βεντούρης άνοιξε το γήπεδο με τις πάσες του, ενώ όλοι μαζί έβγαλαν ενέργεια στην άμυνα όταν κρινόταν το παιχνίδι.

Ο κόουτς Παπαδόπουλος ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή, όπως και ο προκάτοχός του Παναγιώτης Κακαλιάς και στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, με βασικούς πυλώνες αρκετούς νεαρούς παίκτες.