Υπόκλιση στον ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ Διγενή Μόρφου – Το τρένο του Εγγλέζου και το νταμπλ

0

Ο Διγενής Μόρφου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας ολοκληρώνοντας έτσι το νταμπλ.

Image

Μία ονειρεμένη χρονιά με τους Μορφίτες να αποδεικνύουν καθόλη την διάρκεια της σεζόν την ανωτερότητα τους, έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ και έφτασαν πανάξια στην κατάκτηση και των δύο τίτλων. Σε μία δύσκολη από κάθε άποψη σεζόν ελέω και της πανδημίας το τρένο του Κώστα Εγγλέζου δεν έκανε καμία στάση -έκανε κατ’ακρίβεια μόλις μία- αφού ολοκλήρωσε τις δύο διοργανώσεις έχοντας μόνο μία ήττα, και αυτή σε αγώνα που δεν έκρινε οτιδήποτε για τον Διγενή ενώ παρατάχθηκε με σοβαρές απουσίες.

Το κράμα καλαθοσφαιριστών που δημιούργησε ο κόουτς Εγγλέζος προεξάρχοντος του Εντινόσα Ερεβγκμπενάγιε (Έντι) παρέα με τους Θωμά, Χριστοδουλίδη, Οικονομίδη, Μελετίου και τα υπόλοιπα παιδιά κέρδισαν μεταξύ άλλων και την επιστροφή του Διγενή στα σαλόνια της Ά Κατηγορίας δίνοντας χαρά και στους απανταχού ουδέτερους, με το προσφυγικό σωματείο να συγκεντρώνει αρκετές συμπάθειες.

Διγενής Μόρφου Επιστροφή λοιπόν, συγχαρητήρια στη διοίκηση Σωφρονίου που ήταν αρωγός και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας σε ότι χρειάστηκε, στο τεχνικό τημ και τον Κώστα Εγγλέζο αλλά και στους καλαθοσφαιριστές που πρόσφεραν μία όμορφη χρονιά και μια εκκωφαντική επιστροφή στα ψηλά.

Από το CB… συγχαρητήρια ????

Image
Coffee House