ΑΓΩΝΑΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

0

7η αγωνιστική, μια μεγάλη πρόκληση έρχεται για την Ομόνοια, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (16:00) καλείται να υπερασπιστεί το κλειστό “Ελευθερίας” και να πάρει το ροζ φύλλο απέναντι στην Ε.Ν. Παραλιμνίου.

Image

Σίγουρα αναμένουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Οι αντίπαλοι βρίσκονται πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο. Μπορεί αμφότεροι να έχουν ρεκόρ 1-5, όμως δεν χάνουν σχεδόν ποτέ αμαχητί και σίγουρα αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση.

Η Ομόνοια του Νικόλα Παπαδόπουλου παίζει στο σπίτι της κι ως εκ τούτου έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και το περισσότερο άγχος για το ροζ φύλλο. Ο κόσμος της είναι το κλειδί.

Η διοίκηση απηύθυνε κάλεσμα, ζητώντας “χέρι βοηθείας” από τον έκτο παίκτη της, που καλείται να γεμίσει τις κερκίδες και να οδηγήσει την ομάδα της Λευκωσίας στη νίκη, που θα αναπροσδιορίσει τους στόχους της.

Ποιότητα υπάρχει, θέληση το ίδιο, όμως το σύνολο του Γιάννη Λίβανου είναι επίσης καλά δουλεμένο και αναμένουμε ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επαναλαμβάνουμε πως αν οι φίλαθλοι δώσουν μαζικό παρών, τότε αλλάζουν και τα δεδομένα του αγώνα. Ίδωμεν…

Coffee House