ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ Ο’ ΜΠΡΑΪΕΝ

0

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στον Κεραυνό, όμως προτιμούν να παραμένουν σεμνοί και ταπεινοί, καθώς γνωρίζουν πως το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και αν επαναπαυτούν, μπορεί να χάσουν τον προσανατολισμό τους.

Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης κρατάει χαμηλούς τόνους και αντιμετωπίζει το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Γερμασόγειας, όπως ακριβώς και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν θέλει από τους παίκτες του να χαλαρώσουν και περιμένει να δώσουν το 100% στις προπονήσεις.

Στην προπόνηση της Δευτέρας προέκυψε ένα απρόοπτου, καθώς ο Τζέικ Ο’ Μπράιεν υπέστη διάστρεμμα. Η ανησυχία ήταν έκδηλη αρχικά, όμως τελικά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, που έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής σε λίρα εκατό, έκανε τις απαραίτητες θεραπείες, το ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό (ήταν αρκετά ελαφρύ) και αναμένεται το Σάββατο να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχουν περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα και η φαρέτρα του Κύπριου τεχνικού θα είναι εκτός απροόπτου γεμάτη το Σάββατο κόντρα στην Αναγέννηση.

Coffee House