“ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΣΑΝΤΟ”

0

“Απαράδεκτη” χαρακτήρισε ο Κεραυνός Στροβόλου τη διαιτησία του έμπειρου ρέφερι, Χαράλαμπου Σάντου, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά το ματς με την ΕΘΑ.

Image

Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, όμως έχει φρικτά παράπονα από τον κ.Σάντο, αλλά και γενικότερα από τη διαιτητική τριπλέτα του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Χθες βράδυ (σ.σ. προχθές) ο Κεραυνός κατάφερε να πετύχει μια δύσκολη νίκη με αντίπαλο την ΕΘΑ αλλά και τον Χαράλαμπο Σάντο. Ο κύριος αυτός για μία ακόμη φορά ήταν εχθρικός προς την ομάδα μας, ενώ η απαράδεκτη του διαιτησία σε συνδυασμό με την κάκιστη νύχτα στην οποία βρέθηκαν οι άλλοι δύο διαιτητές παραλίγο να τινάξουν τον αγώνα στον αέρα.

Οι ιθύνοντες οφείλουν να λάβουν μέτρα για τον κύριο Σάντο, ειδικά μετά την πρόσφατη απόφαση που έλαβαν για επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης των διαιτητών, κάτι το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να μας τον φορτώσουν στην μάπα για ακόμη δυο χρόνια.

Ο Χαράλαμπος Σάντος έχει αποδεδειγμένα πραγματοποιήσει κάκιστες διαιτησίες σε παιχνίδια της ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια της διαιτητικής του καριέρας. Και για κάποιον ανεξήγητο λόγο (!) η αδικημένη ομάδα είναι πάντα ο Κεραυνός.

Τόσο κακές (η προκατειλημμένες) υπήρξαν ορισμένες αποφάσεις του που αναγκάστηκε εκ των υστέρων να απολογηθεί μέσω του τύπου δηλώνοντας στις εφημερίδες ότι «έκανα μεγάλο λάθος». Ως πότε λοιπόν ο Κεραυνός θα πρέπει να ανέχεται τα τερτίπια του ανεκδιήγητου Σάντου. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Οι ιθύνοντες οφείλουν να αναγνωρίσουν και να αποδεχτούν ένα εμφανέστατο γεγονός, κάτι το οποίο ουδείς μπορεί πλέον να αμφισβητήσει. Ο Χαράλαμπος Σάντος παίρνει βαθμολογία πολύ κάτω του μετρίου σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας. Αυτό είναι γεγονός. Άρα για να σφυρίζει ο Σάντος κακά σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του Κεραυνού ένα από τα εξής δύο ισχύει (ή μήπως και τα δύο).

Πρώτο: Ο Σάντος είναι κακός (άρα και ακατάλληλος για αγώνες Α΄ Κατηγορίας) διαιτητής. Δεύτερο: Ο Σάντος είναι προκατειλημμένος ενάντια στον Κεραυνό και σφυρίζει πάντα εις βάρος του.

Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει ποιο από τα δυο θέλει να επιλέξει. Δεν έχει όμως σημασία αφού το αποτέλεσμα δεν διαφέρει. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Σάντος κάνει κακές (ή μεροληπτικές) διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας μας. Η λύση λοιπόν στο πιο πάνω πρόβλημα είναι μια και μόνο μια. Ο Χαράλαμπος Σάντος δεν πρέπει να σφυρίζει σε αγώνες του Κεραυνού. Τέλος.

Δεν ανεχόμαστε πλέον ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουμε. Στο σωματείο του Κεραυνού ο Σάντος δεν έχει ούτε και έναν φίλο. Είναι ανεπιθύμητος. Φτάνει με την κοροϊδία. Πάρτε μέτρα πριν είναι αργά”.



Coffee House